Sheryl Crow va lansa ultimul album din carieră în 2019

Cântăreaţa americană Sheryl Crow a anunţat luni că va realiza, în 2019, ultimul album din carieră, în colaborare cu nume sonore din industria muzicală, după care se va dedica exclusiv lansării de single-uri, potrivit AFP.

”Cred că albumele (…) sunt cumva o formă artistică pe cale de dispariţie, iar oamenii sunt mai interesaţi de single-uri”, a mărturisit artista pop-folk într-un interviu difuzat la un post local de radio din Kentucky.

”Este grozav să nu-ţi petreci timpul într-un studio pentru a realiza un album conceptual complet, ci să lansezi cântece relevante care prind imediat”, a mai spus cântăreaţa.

Sheryl Crow, care a colaborat de-a lungul timpului cu muzicieni de renume, a lansat recent un single împreună cu artista indie-rock St. Vincent.

Originară din Missouri, Sheryl Crow are în palmares nouă premii Grammy, cele mai prestigioase distincţii ale industriei muzicale americane. Cântăreaţa va lansa anul viitor un ultim album, pe care vor apărea muzicieni importanţi precum Stevie Nicks, Keith Richards, Don Henley şi regretatul Johnny Cash.

În epoca tehnologiei streaming, din ce în ce mai mulţi artişti pun la îndoială relevanţa albumelor, a căror durată era iniţial limitată de formatul discului de vinil.

În timp ce numeroşi muzicieni consideră în continuare albumele ca reprezentând declaraţii artistice relevante, alţii, în special cei din hip-hop şi muzica electronică, preferă să lanseze produse muzicale într-un ritm propriu.

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.