Sorin Roșca Stănescu, la Gold FM: „Avem surpriza neplăcută să descoperim, după un an de pandemie, existența unei caste a specialilor”

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a punctat una dintre cele mai amare concluzii personale după un an de pandemie.

La doar o generație după ce românii mureau pe baricadele Revoluției pentru a nu mai exista nomenclatură, avem surpriza neplăcută să descoperim, după un an de pandemie, existența unei caste a specialilor. Este revoltător să constatăm că există oameni, poate sute de mii, care se pot vaccina peste rând, în unități cu circuit închis, înaintea bătrânilor, dascălilor, medicilor”.

Referindu-se la efectele devoalării, în numele transparentizării, a documentelor publicate de Ministerul Sănătății, jurnalistul a menționat caracterul periculos al unui astfel de demers.

Surpriza existenței specialilor și esențialilor menționați a fost dublată de periculozitatea acestui gest – există ofițeri acoperiți care lucrează în combatereatraficului de persoane, de droguri, spioni care-și fac treaba pentru România. În condițiile publicării bazei de date, acești oameni rămân expuși, într-un mare pericol, și ei, și familiile lor”, a spus Sorin Roșca Stănescu, la Gold FM.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.