Stil și eleganță masculină

Un bărbat nu are nevoie de un dulap ticsit cu haine. Însă alegerile lui vestimentare ar trebui să fie la fel de precise ca şi cusăturile unui costum croit pe comandă.

Tricoul polo: Pe lângă faptul că se remarcă printr-o istorie bogată şi frumoasă, îl găseşti peste tot, dar de ce să îţi iei unul banal maro sau gri când poţi opta pentru unul verde viu, galben citron sau mov aprins?
Pantalonii din catifea reiată: Materialele delicate se aşează mai bine decât cele groase. Iată de ce pantalonii din catifea reiată cu linii fine se potrivesc la fel de bine atât cu un pulover, cât şi cu o cămaşă ori un sacou casual.
Puloverul: E cea mai simplă variantă şi cea mai folosită pentru a avea un pic de culoare – bleu, verde sau portocaliu sunt opţiunile cele mai reuşite. Ia-ţi unul uni şi uită-l în dulap pe cel cu reni, primit de la mama ta de Crăciun.
Sacoul bleumarin: Ai nevoie de unul singur, dar ar trebui să se potrivească perfect ca să arate actual. Pe scurt, să se aşeze bine pe corp şi pe umeri şi să nu lucească. Va arata bine daca e mat şi are umeri fară bureţi.
Puloverul: „Dacă haina ta preferată are scame nu înseamnă că trebuie să o arunci”, este de părere stilistul Danny Seo. Ca să le îndepărtezi, foloseşte o piatră ponce naturală. „Trece-o uşor de-a lungul firelor scămoşate”, spune el.

 

Trei stiluri de ceasuri esenţiale:

             Ceas sport

 

 

 

 

 

Ceas casual

 

 

 

 

 

 

  Ceas elegant

 

 

Trei genţi pe care trebuie să le aibă orice bărbat:

Valiza: Alege una cu mâner prietenos cu încheietura mâinii şi uşor de reglat. În plus ai grija ca roţile să poată schimba rapid direcţia de mers.
Geanta: „Menţine mirosul proaspăt al genţii cu ziare mototolite”. Lasă-le să stea timp de 24 de ore, cât să absoarbă umezeala.
Servieta: Nu se ştie niciodată peste cine dai la servici, pune-ţi în ea cărţi de vizită, un pix funcţional şi dropsuri cu mentă.

Andra Claudia PUZDREA

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.