Stolojan crede în posibilitatea ca Băsescu să se răzgândească asupra despărţirii sale de PDL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan pune mesajul preşedintelui Traian Băsescu prin care îşi ia adio de la PDL pe seama faptului că nu a fost corect informat asupra modului în care au decurs lucrările la Convenţia Naţională. Astfel, Stolojan nu exclude ca preşedintele să revină asupra deciziei, odată ce problema voturilor va fi clarificată fără dubiu.

„Din păcate, a fost dezinformat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Convenţia Naţională, cu numărarea voturilor şi cu ceva ce bănuiesc că reclamă doamna Elena Udrea”, a declarat Theodor Stolojan.

Stolojan a spus că diferenţa reclamată de către Udrea între numărul de voturi exprimate şi numărul de delegaţi înregistraţi se datorează faptului că unii delegaţi nu au semnat la sosire pentru a primi mapa cu programul Convenţiei şi textele moţiunilor.

„Dacă doamna Elena Udrea ţine să se lămurească se poate afla punctual, cu nume şi prenume, cei care au semnat când au votat, dar nu au semnat pentru a primi mapele”, a spus Stolojan arătând că inclusiv Vasile Blaga se numără printre cei care nu au semnat la sosirea la lucrări pentru a primi mapa.

Fostul premier crede că există posibilitatea ca Băsescu să se răzgndească asupra despărţirii sale de PDL.

„Am răbdare să clarificăm problemele şi în faţa unor rezultate corecte, preşedintele îşi poate menţine în continuare ce a declarat sau îşi dă seama că nu a avut informaţii corecte (…) Categoric ne dorim să cooperăm mai departe cu preşedintele României”, a conchis Theodor Stolojan.

Preşedintele Traian Băsescu spune, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna”: „Adio, PD! Adio, PDL!”. Sâmbătă dimineaţă, la începutul convenţiei PDL, preşedintele declara: „Am venit cu sufletul la voi”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.