„Te Deum”  In Memoriam – ION MARIN

 
An de an, păstrez un moment de reculegere în taina mea pentru cel ce- a fost şi va rămâne unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.
Acest om deosebit cu suflet mare şi bun, prin plecarea în lumea drepţilor, mult prea devreme, ca urmare a unei maladii distrugătoare, a lăsat în sufletul meu un gol de neînlocuit.

Fiind de acelaşi leat, am trăit şi am gândit, am protestat şi am luptat pentru o societate modernă şi în slujba cetăţeanului fiind permanent interesat de ce lume lăsăm copiilor noştri, chiar dacă nu toate acţiunile noastre, de multe ori,  au deranjat puterea momentului, în România.

Un profesor iubit de studenţi, un scriitor citit, un jurnalist acid dar corect, un familist şi un tată desăvârşit, au fost reperele în care şi- a desfăşurat întreaga activitate a vieţii lui.
Mai toţi cei care, încă, mai existăm în această lume am rămas cu regrete eterne faţă de un simbol al fiecăruia dintre noi. Nu te voi uita niciodată, Ioane, cum nu o să- mi pot uita proprii părinţi, pentru tot ceea ce ai fost şi ai reprezentat pentru mine. Dumnezeu să te ţină în grădina fericirii lui!
 
Prof. univ. dr. Florentin Scaleţchi

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.