Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

„Te Deum”  In Memoriam – ION MARIN

Publicat: marți, 12 martie 2019
 
An de an, păstrez un moment de reculegere în taina mea pentru cel ce- a fost şi va rămâne unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.
Acest om deosebit cu suflet mare şi bun, prin plecarea în lumea drepţilor, mult prea devreme, ca urmare a unei maladii distrugătoare, a lăsat în sufletul meu un gol de neînlocuit.

Fiind de acelaşi leat, am trăit şi am gândit, am protestat şi am luptat pentru o societate modernă şi în slujba cetăţeanului fiind permanent interesat de ce lume lăsăm copiilor noştri, chiar dacă nu toate acţiunile noastre, de multe ori,  au deranjat puterea momentului, în România.

Un profesor iubit de studenţi, un scriitor citit, un jurnalist acid dar corect, un familist şi un tată desăvârşit, au fost reperele în care şi- a desfăşurat întreaga activitate a vieţii lui.
Mai toţi cei care, încă, mai existăm în această lume am rămas cu regrete eterne faţă de un simbol al fiecăruia dintre noi. Nu te voi uita niciodată, Ioane, cum nu o să- mi pot uita proprii părinţi, pentru tot ceea ce ai fost şi ai reprezentat pentru mine. Dumnezeu să te ţină în grădina fericirii lui!
 
Prof. univ. dr. Florentin Scaleţchi

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109169

Zona comentariilor

Meteo în țară

20 iunie 2019, 19:38
 

SE
Precipitaţii
21°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 77%
Vânt: 7 km/h SE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:31
Apus: 21:03
Prognoza 21 iunie 2019
Zi
 

NNE
Parţial însorit cu furtună
31°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

NV
Predominant senin
19°C
Vânt: 0 km/h NV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 20-06-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂInterval de valabilitate: 20 iunie, ora 10 – 21 iunie, ora 23Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică              Instabilitatea atmosferică va […]

Loto

Horoscop

  • 215.891 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team