The Public Advisors, agenția desemnată pentru comunicarea Indesit și Hotpoint

Începând cu luna februarie a acestui an, agenția de comunicare The Public Advisors gestionează conturile de comunicare Indesit și Hotpoint, aflate în portofoliul Indesit Company, lider în producția de electrocasnice din Europa.

Strategia anuală de comunicare pentru cele două branduri vizează creșterea awarenessului în rândul publicului țintă, întărirea poziționării pe piață în segmentele aferente, dar și întărirea comunicării pe zona de online și social media. Campania de comunicare va fi astfel axată pe următorii piloni: comunicare de produs, comunicare prin eveniment și digital media.

Debutul acestei colaborări coincide și cu înființarea  Techno Team, o echipă de specialiști din cadrul The Public Advsisors specializată pe comunicarea de produse technology și IT&C.

„Am lucrat cu plăcere pentru soluționarea briefului, iar câștigarea contului este confirmarea că am fost pe aceeași lungime de undă. Este un domeniu extrem de interesant și avem posibilitatea să construim proiecte creative cu valoare clară pentru brand. Este un moment important pentru noi deoarece intrarea Indesit în portofoliu reprezintă și primul pas al Techno Team, un grup de specialiști dedicați acestui domeniu”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, General Manager The Public Advisors.

„Agenția The Public Advisors a fost cea care a răspuns brief-ului dat, livrând o strategie integrată de relații publice, creativă și coerentă. Consider că am facut alegerea potrivită pentru momentul actual al celor două mărci și că am pus bazele unei colaborări frumoase și de lungă durată”, a spus Rodica Stere, director de marketing Indesit Company, reprezentanta pentru România.

Primul proiect implementat de agenție pentru Indesit este campania „Support Your Hero”, ce integrează tehnici de digital media, prin implicarea comunității de bloggeri și utilizarea unei platforme digitale, dar și tehnici clasice de relații publice. „Support Your Hero” este o competiție ce se desfășoară la nivel european, iar planul de comunicare pentru România a fost gândit în acord cu strategia internațională.

Echipa The Public Advisors care se va ocupa de comunicarea Indesit și Hotpoint  este formată din Lidia Pitulea, Group Account Manager, Sorana Ioniță – Senior Public Advisor și Florina Natu – Public Advisor.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.