Udrea: Boc va sprijini ce-şi propune Mişcarea Populară, indiferent unde va fi

Emil Boc este un partener al preşedintelui României, a subliniat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, Elena Udrea, arătând că indiferent unde va fi fostul premier PDL, sprijinul acestuia pentru ceea ce-şi propune Mişcarea Populară va exista.

Udrea a fost întrebată dacă Emil Boc este un susţinător al Mişcării Populare şi dacă acest lucru reprezintă un câştig pentru partid.

„Dacă domnul Emil Boc ne va susţine sau nu, asta o va spune chiar dânsul. Domnul Emil Boc este un partener al preşedintelui României, în tot efortul acesta pe care l-au făcut cei doi în ultimii ani de a reforma România, domenii importante din România şi, de asemenea, un partener al preşedintelui şi al celor care vor să continue toată lupta pentru ţara aceasta şi viziune a lui Traian Băsescu şi după ce Traian Băsescu nu va mai fi la Cotroceni”, a precizat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

 Indiferent unde s-ar afla Emil Boc, sprijinul acestuia va exista pentru ce-şi propune Mişcarea Populară, a adăugat Udrea.

„Emil Boc este deci unul dintre aceea care au fost alături de preşedinte, este unul dintre cei din PDL care au fost alături de preşedinte în tot acest efort, este dintre cei care cred că trebuie cineva să continue modernizarea României şi reformele României şi multe din ele din păcate nefinalizate şi cred că, indiferent unde s-ar afla, sprijinul lui Emil Boc va exista pentru ceea ce-şi propune Mişcarea Populară şi cred iarăşi că lucrul acesta contează pentru foarte mulţi”, a mai spus Udrea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.