Victor Ponta: Guvernul susține în totalitate obiectivele anunțate de președinte VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Guvernul susţine în totalitate obiectivele despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu în Parlament.

„Preşedintele Băsescu a vorbit în Parlament despre obiective importante ale României, pe care Guvernul le susţine în totalitate. Vorbim de apartenenţa la UE, la NATO, parteneriatul strategic cu SUA, intrarea în spaţiul Euro şi în spaţiul Schegen. Acestea sunt obictive fundamentale pe care Guvernul pe care-l conduc le susţine, le are în programul de guvernare”, a spus Ponta.

Liderul USL a afirmat că vor exista în continuare consilieri prezidenţiali sau analişti care, fie din prostie, fie din ticăloşie, vor vorbi despre cum se duce România înspre Rusia sau Kazahstan.

„E important să auziţi ce spune preşedintele ţării, ce spune prim-ministrul. Evident că asta nu înseamnă că nu o să citiţi în continuare tot felul de consilieri prezidenţiali sau analişti care, fie din prostie, fie din ticăloşie, vorbesc mereu de cum ne ducem noi nu ştiu unde, în Rusia, în Kazahstan sau mai ştiu eu unde”, a declarat  Ponta.

Urmăreşte declaraţia premierului

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.