Zgonea: Nu cred că Băsescu are nevoie de un consilier care să se joace pe Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat marţi referitor la cheltuielile de la Cotroceni că s-au dublat şi că preşedintele Traian Băsescu l-a angajat pe Sebastian Lăzăroiu consilier prezidenţial pentru „a se juca” pe Facebook.

„Sunt frământat pentru că domnia sa este un foarte bun comunicator şi a demonstrat că, chiar şi atunci când e mai liniştit aşa şi spune că preşedintele Băsescu coabitează, este un jucător politic şi un foarte abil comunicator. În 2004 cheltuielile de personal au fost 5,3 milioane de lei, dar în 2013 sunt 10,38, la 203 persoane. Deci mai puţine persoane cu 17, dar s-au dublat cheltuielile de personal” , a declarat Zgonea.

Zgonea a spus că preşedintele Băsescu l-a angajat pe Sebastian Lăzăroiu consilier prezidenţial pentru „a se juca” pe Facebook.

„Dacă e bine să plăteşti un consilier prezidenţial din bani publici ca să joace pe Facebook, domnia sa a uitat să-mi răspundă. Eu cred că azi, în România, un preşedinte al unui stat european, un om pe care eu îl apreciez ca politician şi pe care-l cunosc de când eram student şi el era ministrul Transporturilor, nu cred că trebuie să plătească din bani publici un consilier prezidenţial ca să se joace pe Facebook”, a spus Zgonea.

Întrebat dacă îl deranjează că Sebastian Lăzăroiu îşi exprimă părerea pe Facebook, Zgonea a răspuns: „Mă deranjează că este plătit din bani publici pentru a se juca pe Facebook, pentru că este plătit la salariul unui ministru şi un ministru are cât mine, 5.900 de lei. (…) Mai faci şi altceva: mai creezi o politică publică, îl mai ajuţi pe preşedintele Băsescu în activitatea sa. El face 75% activitate personală şi 25% activitate în folosul Administraţiei Prezidenţiale şi eu cred că preşedintele Traian Băsescu are nevoie de un consilier prezidenţial care să lucreze pe bani publici pentru preşedintele Băsescu”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.