Americanii nu prea mai fac sex

 

Numărul americanilor adulți care nu mai fac sex a atins un nivel record, potrivit unei analize Washington Post pe baza unui sondaj recent.

 

Nu mai puțin de 23% dintre americanii care au participat la Sondajul General Social spun că nu au făcut sex în ultimul an. Peste 30% dintre repondenți spun că fac sex lunar, în vreme ce aproape 40% spun că fac sex săptămânal sau mai des.

 

Tinerii cu vârste între 18 și 30 de ani au înregistrat cel mai mare declin al activității sexuale. Mai exact, 28% dintre aceștia spun că nu au făcut sex în ultimul an. Aceleași date din 1989 arată că 14% dintre tineri nu făcuseră sex în utimul an.

 

Femeile tinere par să fi avut totuși mai multă activitate sexuală. Doar 18% dintre acestea au spus că nu au făcut ex în ultimul an.

 

Pentru a explica declinul în activitatea sexuală, experții arată cu degetul spre mai mulți factori.

 

Potrivit acestora, tot mai mulți oameni se căsătoresc sau își găsesc parteneri mai târziu în viață. În plus, mai mulți tineri continuă să trăiască acasă la părinți. Tehnologia joacă și ea un rol important în declinul activității sexuale.

 

Analiza vine să confirme un alt studiu, realizat de Centrul pentru Conrolul și Prevenția Bolilor, care a observat un delicn al activității sexuale în rândul liceenilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.