Admitere 2021 la Universitatea Hyperion

UNIVERSITATEA HYPERION DIN BUCUREȘTI este prima universitate privată apărută în România, în anul 1990, acreditată prin legea 275/2002.

La 1 iunie, 2021, Universitatea Hyperion dă start înscrierilor în anul universitar 2021-2022.

Oferta educațională 2021 acoperă o paletă completă de specializări și competențe a căror alăturare  creează permanent oportunităţi de progres interdisciplinar și creșterea ratei de absorbție pe piața muncii, principalul obiectiv al Universității Hyperion. Dovada o reprezintă zecile de mii de absolvenţi ai Universităţii Hyperion ce alcătuiesc deja o comunitate solidă, vizibilă şi cu un cuvânt important în cele mai diverse domenii.

Viitorii studenți vor beneficia de 17 programe de licență și 16 programe masterale .

Înscrierea se va putea face atât la secretariatul general al Universității Hyperion din Calea Călărași nr. 169, parter, corp A, sector 3, cât și online accesând Formularul de Înscriere, disponibil pe hyperion.admitere.ro .

Candidații vor fi admiși la programele de licență, pe baza mediei obținute la examenul de bacalaureat, în ordinea înmatriculării și în limita locurilor disponibile.

 

Universitatea Hyperion din București este prima și singura instituție de învățământ din România care  organizează  Curs de pilotaj cu drone comerciale, în scopul utilizării acestora în numeroase domenii cu aplicații multiple.

Cursanții beneficiază de personal calificat, cu experiență îndelungată în industria UAV (Unmanned Aircraft Vehicle), având astfel oportunitatea de a învăța direct de la experții care cercetează, proiectează și construiesc drone, utilizând microcontrolere ARM.

www.bpuh.hyperion.ro/universitatea-hyperion-organizeaza-cursuri-de-pilotare-drona/

Cursul vine în întâmpinarea celor cu vârsta de peste 18 ani, care își doresc să piloteze o dronă sau desfășoară activități tehnice în locuri greu accesibile, multicopterele oferind soluția optimă pentru reducerea timpului acordat intervențiilor și eliminarea eventualelor riscuri cauzate de lucrul în zone de hazard.

Studenții care aleg să studieze la Universitatea Hyperion vor  beneficia de îndrumarea unui corp profesoral elitist, taxe de școlarizare accesibile, burse de studii, stagii de practică în mediul public și privat, campus modern, dotări și tehnologii de ultimă generație, platforme online, cursuri și tutoriale de concepție proprie din domeniul IT

vizualizate în peste 160 țări,  cazare în cămin studențesc, sală de sport, studiouri de radio și TV ultra HD, redacție de ziar și agenție de presă, masterclass-uri și workshop-uri cu invitați de renume, sală de spectacole, evenimente culturale și științifice de marcă promovate de  Biroul de Presă bpuh.hyperion.ro .

 

Intră pe hyperion.ro/admitere, bpuh.hyperion.ro , instagram.com/universitateahyperion sau pe facebook.com/universitateahyperion  și vei găsi toate informațiile necesare!

Înscrie-te și tu la Universitatea Hyperion, suntem aici pentru tine!

Elena Spânulescu

Director de Imagine Instituțională Universitatea Hyperion

Redactor șef Redacția Hyperion

www.bpuh.hyperion.ro

facebook.com/universitateahyperion

    
 
 

Comments

comments

4 comentarii la „Admitere 2021 la Universitatea Hyperion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.